Woonhuis Woerden

De opdracht gekregen om deze bestaande woning uit Woerden volledig te restylen en af te bouwen. We zijn gestart met de ontwerpende werkzaamheden en hebben de klant vervolgens voorzien van 3D-tekeningen. Als onderdeel van de uitvoerende werkzaamheden, hebben we nieuwe kozijnen geplaatst met hoge Weekamp designdeuren met invisible scharnieren tot aan het plafond, waarvan de woonkamerdeur met glas en een dichte uitvoering met dezelfde uitstraling in de entree. Ook hebben we de plafonds verlaagd met een stucplint rondom voor een mooie strakke afwerking. Verder zijn de plafonds afgewerkt met LED-inbouwspots voor een luxe uitstraling. Verder hebben we een opening gecreëerd in de muur tussen de keuken en woonkamer en deze voorzien van LED-verlichting voor een optisch effect.

De bestaande trap is opnieuw bekleed met eiken treden. Daarna is deze afgewerkt volgens de kleur van de Novilon strokenvloer van het merk Forbo. De novilon vloer is in een visgraatpatroon met randkader in de kleur Natural Oak gelegd en afgewerkt met hoge plinten van 9cm in de kleur 9010 (wit). Ook hebben wij het volledige schilderwerk mogen verrichten in de kleuren 9010 (wit), skimming stone en mouse grey van het merk Farrow and Ball. Daarnaast hebben we de woonkamer voorzien van een houtkachel om een industriële look te creëren.

Als laatste hebben we ook de ontwerpende en uitvoerende werkzaamheden uitgevoerd voor het toilet. Het toilet is volledig gerestyled met een betonlook en nieuw sanitair van Villeroy & Boch. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van één plaat keramiek van 6mm dik voor zowel de achterwand en de vloer van de toiletruimte.