Watervilla Woerden

De opdracht gekregen om deze bijzondere casco watervilla in Woerden in zijn geheel af te bouwen. Allereerst hebben we een ontwerp gemaakt met een industriële look in combinatie met ‘beach’ accenten en deze daarna gerealiseerd. We hebben de watervilla voorzien van buitenjaloezieën van het merk MySun in de kleur RAL9016 (zwart).

De vloer is een laminaatvloer van het merk Meister en is afgewerkt met hoge, voorgelakte plinten. De wanden van de watervilla hebben we afgewerkt met glasvliesbehang voor een strakke look. Daarna hebben we het volledige schilderwerk mogen verrichten en hebben we een wand gebruikt als accentmuur. Deze accentmuur is aangezet met een bijzondere verfsoort bestaande uit ijzerdeeltjes. Door de verf aan te brengen op de muur, begint deze te roesten. Het roestproces wordt uiteindelijk gestopt, bij de gewenste kleur, door een coating aan te brengen. Het resultaat is een bijzondere accentmuur met een industriële look.

Daarnaast hebben we de trap ook mogen afbouwen met een betonlook melanine en een antislipprofiel. Verder hebben we een televisiemeubel ontworpen en laten maken door onze partner, een Woerdense meubelfabriek. Als finish in touch hebben we een bio ethanolhaard ingebouwd, welke zeer milieuvriendelijk is en geen afvoer nodig heeft, en elektrische vouwgordijnen in combinatie met witte inbetween vitrage geplaatst.